Mike – Elvana Gjata feat. Ledri Vula lyrics

Mike – Elvana Gjata feat. Ledri Vula lyrics

Lyrics Ledri Vula – Mike – Elvana Gjata Hey ti Mike Diten kur me the se ike Zerin dhe shpirtin ma fike E kam dit ti nuk vjen me Ti shkove Ne qytet tjeter u ndodhe Dhe gjysmen e more E kam dit nuk vjen me. Ai sdin sa du Me ke rrin me dit sa... – Lyrics Mike – Elvana Gjata feat. Ledri Vula lyrics