Butterfly knife – EZG songtekst

Songtekst Butterfly knife – EZG songtekst Butterfly knife songtekst Je komt er nooit je bent een sukkel voor life Ik lig niet wakker van het feit dat jij je drukt maakt om mij Kom uit de s**t ik had niks ik wil niet terug in de tijd Dus zal ik altijd blijven strijden met m’n butterfly knife [Steen] Butterfly... – Lyrics Butterfly knife – EZG songtekst
Übersetzt auf Deutsch – Songtexte Butterfly knife – EZG songtekst
Translated to english – Lyrics Butterfly knife – EZG songtekst
Traducción al Español – Letra Butterfly knife – EZG songtekst
Traduzione in Italiano – Testo Butterfly knife – EZG songtekst
Nederlandse Vertaling – Songtekste Butterfly knife – EZG songtekst
翻译成中文 Butterfly knife – EZG songtekst
перевод на русский язык Butterfly knife – EZG songtekst
हिंदी में अनुवाद Butterfly knife – EZG songtekst